Happy birthday to me!
Door: Suus
Blijf op de hoogte en volg Susanne
20 April 2010 | Australië, Sydney
Er was er een jarig hoera hoera, dat kon je wel zien dat was iiiiiiiiiiiiik! In de tijd dat ik reis ben ik ineens een jaar ouder geworden. 26! Dank jullie wel voor alle leuke en lieve berichtjes!
Het meisje dat doordeweeks werkt in het cafeetje had gister en vandaag een belangrijke afspraak dus had ze gevraagd of ik wilde ruilen. Maandag en dinsdag zijn rustige dagen en het weekend voor mijn verjaardag vrij leek me een fijn idee dus hebben we geruild. Het vrije weekend was inderdaad erg fijn. Mijn neefs huisgenootje en ik hebben het hele huis lekker schoongemaakt, ik heb op het strand gelegen hier aan de overkant en ik ben lekker wezen stappen. Vooral zondagavond was erg leuk. Van het huisgenootje kreeg ik toen al mijn verjaardagscadeau, een heel leuk shirtje om die avond in uit te gaan. Iedereen die ik ken hier was in de kroeg dus we hebben toen mijn verjaardag daar gevierd. Zelfs de band speelde een liedje speciaal voor mij! De kroeg sloot om 10 uur maar met een paar mensen hebben we thuis gewacht tot middernacht en toen een lekker stuk taart gegeten. Op mijn verjaardag zelf dus vroeg uit de veren om geld te verdienen. En hoe! Maandag is normaal een hele rustige dag, maar nu was het ineens razend druk! En ik werkte alleen met mijn baas dus ik heb de hele dag salades en broodjes staan maken en ondertussen ook nog geserveerd en tafels afgeruimd. Maar we hebben het gered en mijn baas was trots op me haha! 's Avonds met mijn huisgenootje uit eten gegaan en om 22.00 uur was ik bek af en ben ik lekker gaan slapen. Vandaag was het gelukkig weer een rustige dag voor het cafeetje en over een half uur trakteert de buurman op een etentje als verjaardagscadeau. Hij is vrijdag jarig en zondag is het ANZAC day (een nationale feestdag ter ere van het leger, vooral voor hun inzet en slachtoffers in de tweede wereldoorlog) dus hier in de flat is het de hele week feest!
Vorige week heb ik voornamelijk gewerkt en ben ik 2 keer naar de film geweest. De vorige keer schreef ik dat ik lekker zou gaan shoppen van mijn verdiende geld en naar Alice in Wonderland zou gaan in de IMAX biscoop (met 's werelds grootste scherm naar eigen zeggen). Ik heb een hele dag in een groot winkelcentrum rondgelopen, maar natuurlijk, als je geld hebt om leuke dingen te kopen vind je ineens niets meer leuk... Ook de film ging niet helemaal zoals gepland. Doordat er werkzaamheden aan het spoor waren kwam ik een half uur te laat aan bij de bioscoop en er was geen latere film meer. Ben toen dus maar naar een andere film gegaan in een andere bisocoop. Later in de week heb ik het weer geprobeerd en toen is het gelukt. Enorm scherm en wat een goeie film!!! Heb er lang op gewacht maar het was het zeker waard. En toen kwam nog iets leuks, het huisgenootje heeft een hoop spullen in opslag staan bij haar ouders en had er wat dingetjes uit gehaald, waaronder een Wii!!!!! Dus ik kan nu weer fijn allerlei rare bewegingen maken voor de tv. Dat is misschien wel nodig ook, want na alle taart die ik gister gegeten heb heb ik wel wat beweging nodig. En ik moet een beetje soepel blijven nu ik een jaartje ouder ben :) .
Tot snel weer!
Suus
Tot snel weer!
Suus
20 April 2010 - 08:55
Hans:
Hahahaha, happy birthday to me too!
Van harte gefeliciteerd en nog vele jaren in goede gezondheid! -
20 April 2010 - 09:01
Prikkelpop:
van harte gefeliciteerd doos en een dikke vette kus voor jou -
20 April 2010 - 09:02
Pa En Ma:
We hadden je al via sms gefeliciteerd maar hierbij nogmaals: VAN HARTE MET JE 26e VERJAARDAG !!!!
En je moet het daar natuurlijk niet te leuk vinden want je zult a.s. zaterdag toch echt afscheid moeten nemen wil je de reis kunnen voortzetten richting Nieuw-Zeeland ! Laat maar weten wanneer je vertrekt !
Kusjes van je ouwelui! -
20 April 2010 - 09:47
Brenda:
Nog gefeliciteerd lieve suus! Wat een heerlijk leven heb je daar lijkt me! Blijf nog even genieten! Dikke kus bren -
20 April 2010 - 09:53
Bo:
Hee lieve Suus gefeliciteerd dikke kuss -
20 April 2010 - 09:54
Bo:
Hee lieve Suus gefeliciteerd dikke kuss -
20 April 2010 - 11:18
Annabel:
Jeeh een wii!!!! Nu kan je geluk natuurlijk niet meer op!!! Maak van je 26e een nog mooier jaar dan je 25e en geniet nog even van al het heerlijke gewerk, gereis en mensen die je ontmoet.
Kus en een verjaardags knuffel Annabel -
21 April 2010 - 01:16
Tineke:
Gefeleciteerd met je verjaardag goed te horen dat je het zo naar je zin heb. Ben je van plan wat langer in Australie te blijven. Waneer ga je naar New Zealand. Twee dagen geleden via skype met Renske en Esly gesproken erg leuk om met ze te praten en ze ook te kunnen zien. wel meid het beste. Veel liefs big hug Tineke xxxx -
21 April 2010 - 15:12
Fenny:
Gefeliciteerd nog Suus en die borrel hebben we wel op je gedronken! Liefs, Fenny -
22 April 2010 - 08:10
Linda En Hans:
te laat....
Maar bij deze dan maar van harte proficiat met je 26 jaar en 3 dagen verjaardag ;-).
Zo te horen heb je het heerlijk gevierd en ben je lekker verwend.
Blijf ons maar fijn op de hoogte houden, want het is elkaar keer heerlijk om je verhalen te lezen,
groetjes Linda en Hans -
22 April 2010 - 10:56
Marjan:
Heey Suus,
Beetje laat, maar alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik was een paar dagen bij mijn ouders aan het klussen en daar stond je niet op de kalender....
Haha, wennen he, dat werkende leventje :p Maar zo te lezen komt het allemaal wel weer goed en ben je ook al goed bezig om het verdiende geld weer uit te geven...
Veel plezier weer de komende tijd!! -
28 April 2010 - 09:12
Sanne:
Hey Suus,
Nog van harte gefeliciteerd! 26...wat een leeftijd he..?hihi
Wij zijn inmiddels weer terug in Nederland! We hebben een super vakantie gehad! De safari's waren geweldig en op zanzibar lekker gerelaxed! de verhalen en fotoo's komen wel als je weer terug bent!
Zo te horen gaat t bij jou ook super, hard werken maar ook genoeg leuke dingen doen. Leuk om te horen dat je al een aardig netwerk heb opgebouwd daar! Dat maakt t nog gezelliger! Sydney is echt geweldig!
we kijken weer uit naar je volgende verslag!
xxx Sanne en Remco